ASUNNON VOI OSTAA, MUTTA KOTIA EI

Asuintilaneuvonta on asunnon ja kodin tilankäytön neuvontaa. Se ei ole sisustussuunnittelua.

Asuintilaneuvonnan ydinajatuksena on käytännöllisyyden, järkevyyden ja toimivuuden huomioiminen yksilöllisen asumisen tilankäytössä. Käytännöllisyys helpottaa kaikkia kodin päivittäisiä toimintoja. Se säästää turhilta toimilta ja edesauttaa ylläpitämään asunnon siisteyttä ja järjestystä.

TOIMIVAAN ASUNTOON ON HELPPO PERUSTAA KOTI

Asuintilaneuvonnan tarve on ajankohtainen silloin, kun käsissäsi on uuden kodin piirustukset tai  vanhan kodin korjaussuunnitelma.  Koti on aina yksilöllinen, ja yksilöllisyys pitää huomioida jo asunnon suunnitteluvaiheessa. Suunnittelematta asunto ei palvele asujaansa.

Asumistarpeet vaihtelevat paljon. Yksi asuntomalli ei voi palvella kaikkia koteja. Pienillä tilankäytön virheratkaisuilla voi olla suuret ja suurilla virheratkaisuilla kohtuuttomat seuraukset valmiin kodin käytännöllisyyden kannalta. Virheet ovat kuitenkin vältettävissä, kun kodin yksilöllisyys ja asunnon muunneltavuus huomioidaan jo suunnitteluvaiheessa.

Omistusasunto on aina investointina kallis ja henkilökohtainen. Onko sinulla tai perheelläsi varaa uhrata rakkaan kotinne arvo ja käytännöllisyys ajattelemattomuudella? Mitkä ovat ne asiat, mitkä pitää ottaa huomioon juuri Teidän asunnossanne? Mitä vaaditte tai tarvitsette kodiltanne? Toimiiko uusi asunto Sinun ja perheesi arjessa? Harrastuksissa? Pyykkihuollossa? Eri vuodenaikoina? Onko ehkä asioita, joiden huomioimista et ole ymmärtänyt, tai ehkä edes ajatellut niiden vaikutusta kodin ja asunnon käytännöllisyyteen?

Asunnon rakentamista tai korjausta suunniteltaessa kaikki yksilöllisen kodin tarpeet on hyvä miettiä kohta kohdalta. Se on järkevintä tehdä yhdessä asuintilaneuvojamme kanssa. Hänellä on vuosien kokemus erilaisista asunnoista ja koulutusta niiden käytännöllisyyteen vaikuttavista ratkaisuista. Hänen kanssaan kaikki tilankäytön yksityiskohdat on vaivatonta käydä kiirehtimättä, huolellisesti ja ajatuksella läpi. Kaikkea ei tarvitse yksin miettiä. Eikä kaikkea muistaa! Koska asuintilaneuvojamme on apunasi. Hän miettii koko asunnon toimivuutta Sinun ja perheesi kanssa.

Kun asunnon mahdolliset tilankäytön epäkohdat ja kotikohtaiset tarpeet on huomioitu ajoissa, ne ovat talopaketin valmistajan, sisustussuunnittelijan tai jopa pihasuunnittelijan muokattavissa riittävän hyvissä ajoin. Myöhemmät kalliit muutokset, jopa asunnosta pois muuttamiset, tilankäytön virheratkaisujen vuoksi vältetään. Asuintilaneuvonnalla kodista ja pihapiiristä saadaan arkeen ja juhlaan sopiva.

ASUINTILANEUVOJALTA SAAT VINKIT SINUN ASUNTOSI KÄYTÄNNÖLLISYYTEEN!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!